Lietuvos Bušido Federacijos prezidentas Donatas Simanaitis …..kiekvienas yra kovotojas…..

– Kas yra bušido?
– Bušido, tai kovos menas. Manau, kiekvienas vyras giliai širdyje yra kovotojas. Tad, kaip ir krepšinis, bušido jau tapo antra Lietuvos religija, surenkanti dideles žiūrovų auditorijas.

– Ką galėtumėte papasakoti apie Klaipėdoje šio mėnesio 16d. vyksiantį „KOK SPECIAL SUMMER EDITION 2017“ turnyrą?
– Galiu apibūdinti keliais žodžiais: tai turnyras kokio seniai laukėme. Žiūrovai išvys ypač intriguojantį 4 aukščiausio lygio kovotojų GP turnyrą, rezervinę kovą ir 4 super kovas . Visos kovos viena už kitą įdomesnės, kurių baigties nedrįsčiau iš anksto prognozuoti. Be abejonės, Lietuvoje norime matyti lietuvių pergales , bet tai nebus lengva. Tai sportas, laimės stipriausias . Taip pat žiūrovų laukia įspūdingas vakaro šou, apie kurį galėčiau pasakoti valandų valandas. Sakoma, jog geriau vieną kartą pamatyti, nei 100 kartų išgirsti.

– Kas jūsų nuomone šio turnyro favoritai?
– Grand Prix turnyre dalyvaujantys kovotojai vienas už kitą stipresni, tad visus keturis galėčiau vadinti favoritais. Nuspėti kas liks vakaro čempionu nedrįstu , nes kiekvienas iš ketvertuko vertas čempiono titulo. O kam lemtingą dieną šypsosis „fortūna“ pamatysime jau už dviejų savaičių. Laukti liko nedaug.

– Kaip keletu žodžių galėtumėte apibūdinti pagrindinę vakaro kovą, kurioje susikaus Tadas Jonkus prieš Vokietijos čempioną Arxent Ismaili?
– Tadas – vienas stipriausių Lietuvos bušido rinktinės kovotojų , bet vokietis labai pavojingas varžovas, pasižymintis agresyviu kovos stiliumi. Taigi mūsiškiui tikrai lengva nebus . Tikimės Klaipėdos arenoje Tadą pamatyti pačios geriausios formos .

– Visus labai sudomino artėjanti stilingiausiu tituluojamo kovotojo Henriko Vikšraičio dvikova prieš Lenkijos kovotoją Artur Baradyn.
– Henrikas stiprus, agresyvus kovotojas, net 80 % savo pergalių laimėjęs anksčiau laiko. Manau šiame turnyre Henrikas ir vėl nustebins savo gerbėjus įspūdingu kovos stiliumi .

– Kodėl verta apsilankyti artėjančiame KOK Bushido turnyre?
– Visi KOK Bushido turnyre dalyvausiantys kovotojai yra ypač aukšto sportinio meistriškumo, tad kiekviena vakaro kova gali tiek nustebinti, tiek pradžiuginti savo sirgalius. Didelė adrenalino „dozė“ garantuota . Vakaro metu išvysime 11 dvikovų, kurios bus transliuojamos daugiau nei į 100 pasaulio šalių. Tokio lygio kovos menų turnyras Klaipėdos istorijoje bus pirmas, todėl noriu pakviesti visus – nepraleiskite progos tapti šios istorijos dalimi. Ateikite palaikyti Lietuvos kovotojų, jūsų palaikymas jiems be galo svarbus. Visų, kas neabejingi kovos menams, laukiame birželio 16 d., Klaipėdos “Švyturio Arenoje”.