Kovos mašiną iš Brazilijos bandys sustabdyti V. Jegelo

Lapkričio 4 dieną Šiaulių areną sudrebins tarptautinis bušido turnyras „Saulės mūšis“.

Vienoje laukiamiausių vakaro kovų žiūrovai išvys charizmatiškąjį kovotoją iš Brazilijos Rodrigo Mineiro, kurio kovos technika ir skandalingi pareiškimai nepalieka abejingų. Visi puikiai prisimena jo įspūdingą kovą Kaune, kuomet atmosfera įkaito iki maksimumo, o žiūrovai negalėjo nusėdėti savo vietose. 

„Galiu palinkėti tik sėkmės, nes jam tikrai jos prireiks, – prabilęs apie kovą su brazilu R. Mineiro tarptautiniame bušido turnyre „Saulės mūšis“ savo varžovui palinkėjo Lietuvis Vitoldas Jagelo.

Kovotojas prisipažino, kad pasiruošimas šiai kovai nėra lengvas. „Manau, kad niekada nebūna lengvų pasiruošimu prieš rimtą turnyrą, – kalbėjo lapkričio 4 dieną Šiaulių arenoje pirštines su brazilu suremsiantis Vitoldas. – Per dieną darome dvi treniruotes, o savaitgaliais bėgu krosą mažiausiai 10 kilometrų“. 

V. Jagelo teigė matęs jau ne pirmą kartą Lietuvos kovosiančio brazilo kovas. „Žinau, kad jis nėra labai ramus, – juokėsi lietuvis. – Jis mėgsta išsišokti, kurti tikrą šou. Tačiau jis yra puikus stovėsenos kovotojas, pasižymintis gera ištverme ir didele jėga“.

Kovotojas nė kiek neabejoja: „Kova baigsis mano pergale“.

„Visada į ringą žengiu tik dėl pergalės, – perspėjo V. Jagelo. – Ko tikiuosi iš Šiaulių publikos? Noriu, kad jie palaikytų ir labai šiltai pasitiktų lietuvių kovotojus. O mes, žinoma, pasistengsime jų nenuvilti ir padovanosime puikų reginį“.

V. Jagelo pabrėžė, kad kovose pagal „MMA Bushido“ taisykles pergalę gali nulemti net menkiausia klaida. „O kartais užtenka prasileisti vieną gerą smūgį arba parteryje užsiimti blogą poziciją. Kova gali pasibaigti labai greitai, – teigė lietuvis. – Manau, kad šįkart mano stiprioji pusė bus parteris. Nepamirškime, kad kova vyks narve – čia nebus, kur pabėgti, nė vienam iš mūsų nepavyks vengti kovos“.

Savo ruožtu R. Mineiro tikino negalintis sulaukti šios kovos. „Jau pasiilgau Lietuvos, – nusijuokė brazilas. – Treniruotės? Kokios treniruotės? Aš nesitreniruoju, aš noriu kovoti, leiskite mane į kovą – nesvarbu su kuo“.