Netikėta žinutė Sergejui Maslobojevui: atsargiai – surado jo kovos spragas

Praėjusią savaitę buvo patvirtinta pagrindinė tarptautinio bušido turnyro „KOK’55 World GP“ vakaro kova, kuri įvyks kovo 17-ąją Vilniaus „Siemens“ arenoje.

Dėmesio centre taps mųšis svorio kategorijoje iki 93 kg tarp Sergejaus Maslobojevo ir savo nokautais garsėjančio marokiečio Noureddine’o Ajnaou.

Afrikos kovotojas profesionaliame ringe savo meistriškumą jau rodė 20 kartų, iš kurių 17 kartų šventė pergales, o 12 kartų – nokautais. Kovos menų specialistai tarpusavyje Noureddine’ą Ajnaou tituluoja antruoju Badri Hari arba „Golden Boy 2“.

Marokietis, pasirašydamas artėjančios kovos su Sergejumi sutartį, paprašytas pakomentuoti, ką mano apie būsimą varžovą, pasakė: „Sergejus Maslobojevas yra stiprus kovotojas bei rimtas priešininkas. Prieš priimant šį iššūkį mes su trenerių komanda gerai išstudijavome Lietuvos atstovą bei radome tai, ko nerado kiti – spragų jo kovos stiliuje. Todėl aš tvirtai pažadu bušido KOK sirgaliams, jog tikrai nenusivilsite matydami gražią pergalę. Tai bus mano triumfo vakaras“.

video: https://www.youtube.com/watch?v=qmga5Vc7pQQ

Lrytas.lt