Po įspūdingos pergalės nokautu ligoninėje atsidūręs M.Narauskas: „Prakirto lūpą, tad supykau“

Tai buvo bene įspūdingiausia vakaro dvikovos „Siemens“ arenoje baigtis. Mindaugo Narausko penkių smūgių virtinė privertė markokietiškų šaknų turinčio varžovo iš Ispanijos Boumo Lambarki galvą nemenkai loštelėti atgal – kovotojas susmuko ant ringo grindų. „Pirmajame raunde priešininkas prakirto lūpą, tad supykau“, – po kovos 15min prasitarė „Titano“ auklėtinis, vėliau išskubėjęs į ligoninę.

Iš visų „Bushido KOK 2018 Vilnius“ turnyro trylikos kovų 21-erių metų M.Narausko dvikova buvo viena paskutiniųjų. Laukdami vyšnios ant torto – Sergejaus Maslobojevo pasirodymo, žiūrovai mažai ko tikėjosi iš priešpaskutinio vakaro susigrūmimo. Tačiau Mindaugas publiką prieš jų favorito Sergejaus pasirodymą apšildė tobulai – padovanojo bene įspūdingiausią nokautą.

Tiksi pirmosios antrojo raundo minutės. Vienas smūgis, antras, trečias, ketvirtas. Į ringo virves atremto ispano Boumo Lambarki galva, patyrusi keletą galingų tiesioginių smūgių, lošteli atgal.

Varžovas krinta ant ringo grindų, o krisdamas dar kartą pajunta sparčiai tobulėjančio M.Narausko jėgą. Lietuvis užklupo ispaną netikėtai. Po kovos 15min pakalbintas Mindaugas rijo savo paties kraują: pirmojo raundo metu priešininkas sugebėjo prakirsti jam lūpą. „Įspūdingiausia vakaro dvikova? Dar neaišku. Dar liko viena kova, – mesdamas žvilgsnį į šalia apšylantį, į ringą tuoj tuoj žengsiantį S.Maslobojevą, šyptelėjo M.Narauskas. – Puikiai jaučiuosi.

Tik gal galėjau atsipalaiduoti labiau ir mušti greičiau. Bet… dingo greitis, atsirado jėga. Taip, anksčiau „Bushido KOK“ turnyre kovodavau pirmosiose vakaro kovose, o dabar – priešpaskutinėje. Tai puikiausias įvertinimas. Mato, kad tobulėju, kylu aukštyn“.

 

Vaikinas prisipažino, varžovų taktikos, stiprybių bei silpnybių prieš kovą nenagrinėjantis. Tiesiog, supyksta, užsidega – eina ir kovoja. „Pirmas raundas buvo apylygis. Momentą, kad viskas gali pasibaigti nokautu, pajutau tik prasidėjus antrajam.

Pirmojo raundo metu varžovas stipriai prakirto lūpą, tuomet ir supratau, kad viską reikia baigti anksčiau. Pasistengiau. Labai supykau už tą lūpą. Kerštas“, – tikino kovotojas.

Kraują ant savo veido jis juto ir prieš mėnesį Trakuose vykusiame Baltijos šalių čempionate – tuomet priešininkas iš Vilniaus taip pat sugebėjo prakirsti lūpą. „Kažkokia nesėkminga ta mano lūpa. Atsibodo. Niekad neprakirsdavo, o dabar ima ir antrą kartą jau prakerta. Taip norėjau, kad ispanas atsistotų. Taip norėjosi dar kartą jį paguldyti. Labai įpykęs buvau“, – nusijuokė M.Narauskas, pusę savo kovų baigęs nokautais.

Pats jis šeštadienio dvikovoje stiprių bei tikslių ispano smūgių tikina nepraleidęs.

Tik tą vienintelį, privertusį lūpą kraujuoti.

„Kaip švęsiu pergalę? Sportuosiu toliau. Toks tas mūsų, sportininkų, šventimas“, – mušdamas pirštinę į pirštinę, šyptelėjo kovotojas.

Vaikinas ruošiasi kovoti Lietuvos Muaythai čempionate. Po įspūdingos vakaro dvikovos M.Narauskas išskubėjo į Kauno klinikas – naktį jam buvo susiūta prakirsta lūpa.