Ringe debiutuosianti Igno Baryso auklėtinė Ernesta: „parodysiu tai, ką sugebu geriausiai“

„Turėjau galimybę pamatyti ir treniruotis su geriausiais kovotojais iš viso pasaulio“, – po mėnesį trukusios viešnagės Jungtinėse Amerikos Valstijose, kur treniravosi „Jackson Wink“ klube, pabrėžė kovotoja Ernesta Kareckaitė.

Klubo „Cunamis“ auklėtinė džiaugėsi, kad savo įgūdžius treniruotėse turėjo galimybę lavinti su Holly Holm, Michelle Waterson, Joby Sanchez, Jon Jones.

„Svarbiausia, kad ten buvo daug sparingo partnerių, kurie gyvena viena svajone – tapti čempionais, – kalbėjo E. Kareckaitė. – Manau, kad noras ir užsispyrimas yra vieni svarbiausių dalykų mūsų sporto šakoje. Sunkus darbas salėje ir nuolatinis trenerio Igno Baryso palaikymas – tai mane visuomet veda pirmyn ir skatina tobulėti“.

Jau rugsėjo 21 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje E.Kareckaite „Dream Boxing and KOK’59 World series in Kaunas“ turnyro ringe surems pirštines su Jekaterina Diadorova iš Baltarusijos.
„Žinau, kad ji yra gera kovotoja. O mano darbas bus parodyti tai, ką sugebu geriausiai, – apie savo debiutą profesionaliame ringe kalbėjo E.Kareckaitė. – Pasitikiu treneriu, todėl visą kovos strategiją palieku jam. Man beliks viską nepriekaištingai išpildyti.
„Esu labai laiminga turėdama jį šalia, jis man yra autoritetas, be jo nebūtų ir manęs, – teigė Ernesta. – Jis nuolat šalia, jis man yra treneris, brolis, tėtis, mokytojas… Jis žino apie mane viską. Tai žmogus, kuris man yra toks pat svarbus kaip mama“, – sakė kovotoja.

Savo gimtajame mieste kovosianti mergina viliasi sulauksianti gausaus palaikymą iš žiūrovų. „Aš žinau vieną dalyką – džiaugiuosi, kad einu kovotojos keliu. Tai yra mano gyvenimas. Ir puikiai žinau, koks neapsakomas jausmas yra girdėti minią, skanduojančią tavo vardą. Tikiuosi nuoširdaus palaikymo Kaune. Savos sienos suteikia daug jėgų ir pasitikėjimo savimi. Viskas bus gerai“, – nusišypso kovotoja.

“ Prabilusi apie savo trenerį I.Barysą, kuris ir pats tą patį vakarą žengs į ringą, E.Kareckaitė teigė besidžiaugianti, kad tenka dirbti su pačiu geriausiu.

VIDEO : https://www.youtube.com/watch?v=JXbgCjmmUlM

Šaltinis: lrytas.lt