Sergejus Maslobojevas grįžta: paskelbė apie artimiausius savo planus

 

„Esu patenkintas, kad nepasišiukšlinau”, – nė nemirktelėjęs žeria vienas geriausių Lietuvos kovotojų Sergejus Maslobojevas, kuris savaitgalį Rygoje vykusiame pasaulio K-1 mėgėjų čempionate iškovojo aukso medalį. 

Į varžybas kovotojas išvyko tam specialiai nesiruošęs. „Buvau po dviejų mėnesių pertraukos, todėl norėjau pajusti save ringe prieš svarbų turnyrą, – šypsojosi S. Maslobojevas. – Pusfinalyje Rusijos kovotojas, sužinojęs, kad teks kovoti su manimi, atsisakė žengti į ringą – greitai patekau į finalą. Tačiau finale susitikau su labai rimtai nusiteikusiu jaunu kovotoju iš Moldovos. Didesnė mano patirtis laimėjo – kova buvo nutraukta po pirmosios minutės”.

Lapkričio 17 dieną jis nusprendė dalyvauti „Bushido Heros & KOK World GP” turnyre „Siemens” arenoje.

„Vilniuje noriu parodyti tai, ką moku geriausiai, – sakė S. Maslobojevas. – Buvau ne kartą minėjęs, kad dalyvavimas Lietuvoje organizuojamose turnyruose man yra prioritetas, – sakė sutartį su didžiausia Azijos kovos turnyrų organizatore ONE turintis S. Maslobojevas. – Šį kartą pavyko susidėlioti tinkamai savo grafiką, todėl lapkričio mėnesį galėsiu pasirodyti prieš savo publiką. Tuo labai džiaugiuosi ir lauksiu pilnutėlės „Siemens” arenos.

S. Maslobojevo varžovas paaiškės netrukus.