Bušido turnyre išvysime „Sel“ lyderį?

Prieš savaitę turnyre „King of Kings“ dar vieną pergalę iškovojo tauragiškis Tomas Pakutinskas. Kovotojas į ringą žengs ir gruodžio mėnesį vyksiančiame turnyre Tauragėje. Užkulisiuose kalbama, kad sportininko kovą stebės ir jo bičiulis, žinomas atlikėjas Egidijus Dragūnas.

Tauragėje gyvenantis, tačiau Vilniaus klube „Rings“ sportuojantis Tomas Pakutinskas praėjusį šeštadienį iškovojo dar vieną pergalę. Sportininkui teko susigrumti su galingu, 135 kg sveriančiu ukrainiečiu Igoriu Kukurudziaku.

Sunkiasvorių akistata truko vos minutę. Po T. Pakutinsko smūgių virtinės teisėjas kovą sustabdė ir tauragiškį pripažino nugalėtoju. Po jos atletas pergale džiaugėsi, ant rankų laikydamas savo dukrą. Tai netruko užfiksuoti arenoje buvę fotografai.

Tiesa, ne mažesnio dėmesio nei pergalės sulaukia T. Pakutinsko bičiulystė su grupės „Sel“ lyderiu Egidijumi Dragūnu. Atlikėjas jau ne viename turnyre bušido kovotoją palydi į ringą, fone skambant vienai iš „Sel“ melodijų. Savo „Instagram“ profilyje E. Dragūnas tauragiškį vadina draugu ir neretai dalinasi jo nuotraukomis.

Kad gruodžio 15 dieną garsųjį muzikantą išvysime ir Tauragėje, išduoda reklaminiai plakatai, kuriuose rašoma, jog renginį rekomenduoja „Sel“. Apie tai „Tauragės žinioms“ iš dalies patvirtino turnyro organizatorius Saulius Bucius. Vyras teigė, jog sudarytos sutarties nėra, nes tauragiškiai neturi galimybių mokėti garsiam atlikėjui pinigų. S. Buciaus teigimu, dar nežinoma ir E. Dragūno darbotvarkė, esą jis gali būti išvykęs į užsienį.

– Girdėjau, kad jei nebus niekur išvykęs, atvažiuos. Tiksliai nežinau, ar tiesiog palaikys Tomą, ar atliks ir keletą kūrinių, – teigė S. Bucius.

Tradicinis bušido turnyras šiemet bus rengiamas ne laisvalaikio centre „Fortūna“, o „Bastilijos“ sporto komplekse. Esą čia daugiau erdvės žiūrovams, gerokai vėsiau.

Šiemet žiūrovai vėl išvys 10 kovų, o vakaro „desertu“ taps Tomo Pakutinsko ir jo varžovo akistata. Renginio bilietais prekiauja sporto prekių parduotuvė „R-sportas“.

– Norime perspėti, kad įsigijusieji bilietus iš anksto į renginį bus įleidžiami anksčiau, taigi galės išsirinkti geresnes vietas, – teigė S. Bucius.

 

Šaltinis: taurageszinios.lt