10 priežasčių, dėl kurių būtina apsilankyti Bušido turnyre šį savaitgalį

Visi kovų menų gerbėjai turėtų savo kalendoriuose pasižymėti šią dieną raudona spalva – kovo 16 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje griaudės „Bushido & KOK World Series 2019 in Vilnius“ turnyras. Dar kartą priminsime, kodėl šio renginio nevalia praleisti.

1. Garsiausias ir didžiausias kovos menų turnyras Europoje.Besidomintys tuo, kas vyksta kovos menų pasaulyje žino, kad „Bushido & KOK“ turnyras yra pats didžiausias kovos menų turnyras senajame žemyne. Dalyvauti jame yra prestižas, todėl kovo 16 dieną viso pasaulio akys nukryps į Vilniaus „Siemens“ areną.

2. Turnyrą gyvai stebės visi penki pasaulio kontinentai. Kadangi „Bushido HERO‘S KOK“ turnyras transliuojamas 100 šalių, komentuoti turnyrą atvyks patys garsiausi kovos menų komentatoriai iš JAV, Anglijos, Prancūzijos, Turkijos ir Lenkijos.

3. Turnyre – patys stipriausi pasaulio kovotojai. Norėdami patekti į trokštamą „Bushido & KOK“ turnyrą kovotojai privalo įveikti atrankas savo šalyse. Tik įrodę savo vertę pasaulinio lygio kovotojai gali sulaukti pakvietimo dalyvauti šiame turnyre. Vakaro metu įvyks 2 atidarymo kovos, kurios prasidės nuo 18 val. 30 min. ir 15 super dvikovų, kurios prasidės nuo 19 val.

4. Garsiausi kovos menų vardai susikaus Vilniuje. Turnyro ringe žiūrovai pamatys tituluočiausius kovotojus iš visos Europos. Čia savo pajėgumą įrodyti dar kartą bandys Lauri Suomela, Danielis Forsbergas, Saliuo Mouhamadou, Danilo Mangione‘as, Natalia Diachkova, Vitalijus Matei, Fraseris Veightmanas, Sergejus Maslobojevas.

5. Titulinė vakaro kova dėl KOK pasaulio čempiono diržo. Turnyro ringe susikaus Henrikas Vikšraitis prieš dabartinį KOK čempioną svorio kategorijoje iki 71 kilogramo Vitalijumi Matei. Kas taps stipriausiu žemyno kovotoju šioje svorio kategorijoje?

6. Evaldo Petrausko antroji profesionali bokso kova! Olimpinis prizininkas įspūdingai pradėjo karjerą profesionaliame bokso ringe. Jam prireikė vos minutės, kad pasiųstų savo varžovą į nokautą. E.Petrauskas dėl patirtos buitines traumos pasitraukė iš turnyro praėjusiu metų lapkritį, bet pažadėjo kovoti kovo 16 dieną. Boksininkas savo pažadus tęsia. Šįkart lietuvis priima ambicingo boksininko ir Baltarusijos iššūkį. Kiek minučių šįkart prireiks E.Petrauskui?

7. Metų sugrįžimas. Į Bushido ringą po sėkmingo debiuto UFC narve sugrįžta jau legenda tapusi Julija Stoliarenko. Kovotoja prestižiniame UFC turnyre išsiskyrė įspūdinga savo technika. J.Stoliarenko taip pat yra džiudžitsu Europos čempionė.

8. Vakaro kova. Į Bushido ringą žengs legendinis kovotojas S.Maslobojevas. Šį kartą jam teks suremti pirštines su ambicingu varžovu iš Didžiosios Britanijos Fraseriu Weightmanu, turinčiu patirties ir „Glory“ turnyre. Didžiosios Britanijos čempiono karjeros įrašas – įspūdingas. Jame pažymėtos 22 pergalės ir du pralaimėjimai. 14 pergalių jis pasiekė nokautais. 29-erių britas teigia, kad į kiekvieną kovą žvelgia kaip į didelį iššūkį.

9. Ringo sunkiasvoriai nesitiki lengvos pergalės. Pergales savo kelyje skinantį sunkaus svorio kovotoją Tomą Pakutinską įveikti nusiteikęs Sambo pasaulio taurės laimėtojas Sergejus Firsovas. Šioje svorio kategorijoje (virš 100 kg) pirmas smūgis gali būti ir paskutinis. Tad belieka tik spėlioti, kam nusišypsos pergalė lemtingą kovos vakarą.

10. „Bushido Angels“ – pačios gražiausios ringo merginos. Bushido/KOK turnyrai garsūs ne vien savo kovomis, grandioziniu šou bei puikia organizacija. Čia taip pat pačios gražiausios ringo mergaitės, kitaip tituluojamos „Bushido Angels“. Ne veltui visame pasaulyje sklinda legendos apie lietuvaičių grožį, tuo puikiai įsitikina ir Bushido sirgaliai.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=YXA8bMTJ1zo

Šaltinis: lrytas.lt