Senai svajonei pasidavęs S.Maslobojevas neklausė žmonos: „Kuo tolyn – tuo kvailyn“

Penktadienio vakarą Lietuvos kovinio sporto mėgėjų kraują vėl kaitins geriausių šalies kovotojų pasirodymai. „Siemens“ arenoje vyks „MMA Bushido’77 Fighting championship 2019“ turnyras, kurio išvakarėse įvyko svėrimų ceremonija.

„Neišsipildžiusi vaikystės svajonė tapti universaliu kovotoju“, – taip savo sugrįžimą į aštuonių kampų narvą apibūdino gerai Lietuvos gerbėjams iš kikbokso kovų žinomas Sergejus Maslobojevas.

„Kuvalda“ vadinamas kovotojas neseniai vedė, tačiau vyko ne į povestuvinę kelionę, o į vieną sporto salę po kitos, kur šlifavo įvairias kovų technikas.

„Varžovų nesirenku. Ką meta į mane – tą priimu“, – tikino S.Maslobojevas, po svėrimų ceremonijos bendravęs su žurnalistais. Paklaustas, kas pastūmėjo po ilgo laiko sugrįžti į MMA, S.Maslobojevas juokėsi: „Nežinau, gal senstu. Žinot, sako, kad kuo tolyn – tuo kvailyn.“
Vyro sumanymu žengti į narvą nebuvo patenkinta žmona.

„Kodėl? Na, moterys, – su šypsena aiškino S.Maslobojevas. – Joms tai atrodo žiaurus sportas. Aš įjungdavau jai kadrus, kur taškosi belekaip. Atrodo, kad tam narve kiaulę kažkas papjovė, klanai kraujo. Klausiau, ar įsivaizduoji mane tokioj kovoj.“ Žinoma, kovotojas sulaukdavo neigiamo atsakymo, bet, kaip pats aiškino: „Atėjo laikas. Vyras pasakė. Vyras daro.“
Kovotojas svarstė, kad galbūt šis jo sugrįžimas į MMA nebus vienkartinis nuotykis. „O kaip jūs norėtumėt? Kodėl gi ne? Aš ieškau galimybių, laukiu antrojo vaikelio. Valgyt norisi, mano vaikams valgyt norisi“, – kalbėjo Kuvalda, pridūręs, kad galbūt laimę norėtų išbandyti ir Amerikoje. Dėl čempionų titulo penktadienį kovos Tomas Pakutinskas. 111 kg kovotojas stos prieš Denisą Polechiną iš Rusijos.
„Bandysiu, kas išeis. Reikėjo dirbti kaip arkliui. Viskas pasirodys rytoj. Traumų neturiu, daug kas ateis manęs palaikyti ir galvoju, kad padovanosiu pergalę“, – optimistiškai sakė T.Pakutinskas. Igoris Osininas penktadienį apskritai debiutuos MMA kovose. Lietuvos gerbėjams gerai pažįstamas kovotojas tikino, kad ir jam pačiam bus įdomu pažiūrėti, kaip viskas pavyks.

„Ruošiausi atsakingai, bandysiu viską parodyti ringe… Narve! Kokiam dar ringe…“, – seno įpročio suklaidintas juokėsi I.Osininas.

Kovų sąrašas:

Iki 85 kg. Dainius Klinavičius (Lietuva) VS Vaidotas Anderikus (Lietuva);

Iki 70 kg. Deividas Daividavičius (Lietuva) VS Nedas Pranckus (Lietuva);

Iki 70 kg. Denisas Cretu (Moldova) VS Tauras Adomaitis (Lietuva);

Iki 80 kg. Pavelas Bereza (Rusija) VS Kasparas Strazdas (Lietuva);

Iki 62 kg. Danielis Roibu (Moldova) VS Karolis Buslys (Lietuva);

Iki 70 kg. Viktaras Makarenka (Baltarusija) VS Osvaldas Fedorovičius (Lietuva);

Iki 85 kg. Ernestas Varankevičius (Lietuva) VS Erikas Golubovskis (Lietuva);

Virš 93 kg. Sergejus Firsau (Baltarusija) VS Karolis Kaupas (Lietuva);

Iki 85 kg. Arsenijus Fomienko (Baltarusija) VS Naglis Kanišauskas (Lietuva);

Iki 62 kg. Heidi Vuoma (Suomija) VS Ernesta Kareckaitė (Lietuva);

Iki 75 kg. Keithas McCabe’as (Airija) VS Vitoldas Jagelo (Lietuva);

Iki 65 kg. Andrejus Adzintsou (Baltarusija) VS Igoris Osininas (Lietuva);

Iki 77 kg. Aliaksandras Danilčanka (Baltarusija) VS Marius Žaromskis (Lietuva);

Iki 93 kg. Julianas Borisovas (Baltarusija) VS Sergejus Maslobojevas (Lietuva);

Virš 93 kg. Denisas Polechinas (Rusija) VS Tomas Pakutinskas (Lietuva).

Šaltinis- 15min.lt