Kauno ringe kovosiantis A.Misiūnas: „Pagaliau visi pamatys, kad esu tikras kovotojas“

„Visada žinojau, kad kovosiu KOK ringe, – teigia kovotojas Arnoldas Misiūnas. – Tai tebuvo laiko klausimas. Buvau priverstas daryti pertrauką dėl traumos. Jeigu ne ji, jau seniai būtumėte mane pamatę prestižiniame ringe“.

Rugsėjo 21 dieną Kaune, „Žalgirio“ arenoje, „KOK World series in Kaunas“ turnyro ringe A. Misiūnas surems pirštines su „Rings“ klubo jaunuoju talentu Eriku Golubovskiu.

Kova vyks pagal mišriųjų kovos menų taisykles. „Vasarą „nepjoviau grybo“, sportavau, tad tik prasidėjus sezonui pasakiau treneriui, kad noriu kovoti „Žalgirio“ arenoje, – kalbėjo A. Misiūnas. – Su Eriku esame šiek tiek sportavę kartu. Bet, tiesą pasakius, dabar apie jį visiškai negalvoju. Tikrai nesistengiu galvoti, ko galima tikėtis iš ko. Mūsų kovos baigtį gali nulemti vienas smūgis, todėl visą dėmesį skiriu savo technikai, kad paskutinis lemtingas smūgis būtų mano“.

A.Misiūnas prisipažino norintis įrodyti sau, kad gali tapti tuo, apie ką visą laiką svajojo. „Ir tai bus mano pirmasis žingsnis. Noriu kovos. Ringe turėsiu būti universalus, todėl dabar tiesiog dirbu ir mirštu treniruotėse“, – nusijuokė kovotojas, kuriam ganėtinai ilgai buvo klijuojama „lietuviškojo McGregoro“ etiketė. „Tačiau tik maža dalis žmonių žino, koks yra tikrasis Arnoldas Misiūnas, – šyptelėjo kovotojas. – Koks esu ringe, negaliu pasakyti, nes seniai jame buvau. Žinau, kad jame man labai patinka. Gyvenime? Esu paprastas. Daugelis galvoja, kad esu pasikėlęs, arogantiškas, tačiau taip tikrai nėra. Gal tik kartais pasisakau kiek per aštriai“.

A.Misiūnas pripažįsta, kad kol kas žmonės jį dažniau mato socialinėje erdvėje, o ne ringe.

„Heiteriai? Visada jų buvo, visada jų bus, – truktelėjo pečiais A. Misiūnas. – Pamenu, kai Conoras McGregoras palaimėjo kovą Khabibui Nurmagomedovui. Tada peržvelgiau žmonių komentarus: „Aš nenusižeminčiau iki tokio lygio“, „Parsidavėlis“, „Dėl pinigų viską padarytų, aš taip negalėčiau“. O aš tik pagalvojau „Ne, žmogau, tu net norėdamas to nepadarytum“. Aš neuprantu, kodėl žmonės taip nekenčia kitų. Jie sugeba nekęsti tokių kaip Conoras, tai ką jau kalbėti apie mane“.

Kovotojas spėja, kad daugelis ant jo pyksta dėl gaunamų pinigų už reklamą, pasirodymus, turimus rėmėjus. „Bet žmonės nesupranta, kad pavydas temdo akis, – pabrėžė A. Misiūnas. – Bet aš jau užsiauginau storą skūrą ir dabar ramiai miegu.

O dėl to, ar esu tikras kovotojas, ar ne – pamatysime rugsėjo 21 dieną Kaune“. Paklaustas apie galimą kovos su E.Golubovskiu baigtį, A.Misiūnas netuščiažodžiavo: „Tai tik dar vienas mūšis, kurį privalau laimėti. Aš laimėsiu“.

Šaltinis: https://www.15min.lt/sportas/naujiena/kovinis-sportas/kauno-ringe-kovosiantis-a-misiunas-pagaliau-visi-pamatys-kad-esu-tikras-kovotojas-864-1203654?fbclid=IwAR1xz9Z3yPof4hxGfdMnZ9CNdfnKCL2GOaA2ChbZMhy4eZv8tREdoNbcNAs