Į Vilnių grįžtančiame KOK turnyre žiūrovų lauks neeilinės kovos

„Kings of Kings“ arba tiesios KOK kovų organizacija kovo 14 d. surengs tradicinį turnyrą Vilniuje. Jo metu žiūrovams žadamas įsimintinas kikbokso ir mišrių kovos menų dalyvių pasirodymas.

„Siemens“ arenoje vyksiantis KOK 84 turnyras bus pirmas toks Lietuvoje nuo praėjusių metų lapkritį praūžusio MMA Bušido 20-mečio renginio.

Kovo mėnesį varžybos iš Vilniaus bus transliuojamos tarptautiniu mastu per „Fight Box HD“ ir „KOK Fights TV“ kanalus.

Varžybose įvyks ir ilgai lauktas susirėmimas tarp Dovydo Rimkaus bei Mato Pultaražinsko. Abu Lietuvos kovotojai garsėja galingais rankų smūgiais, o D. Rimkus dar žinomas ir dėl savo ekstravagantiškų pasisakymų.

KOK 84 turnyro vidutinio svorio kategorijoje numatytos iš viso keturių pretendentų kovos. Joje dėl titulo kausis lietuviai Raimondas Avlasevičius ir Vaidas Valančius, latvis Pavelas Mazurokas bei brazilas Rodrigo Mineiro.

Lengvojo svorio KOK pasaulio čempionui Henrikui Vikšraičiui 2019-ieji buvo pergalingi ir jis apgynė titulą. Kovo mėnesį H. Vikšraitis Vilniuje vėl gins čempiono titulą, o jo varžovas dar nėra paskelbtas.

Geriausias Lietuvos MMA kovotojas Tomas Pakutinskas jėgas išmėgins su lenku Tomašu Czerwinskiu. Šioje dvikovoje bus varžomasi pagal MMA Bušido taisykles.

KOK 84 renginio organizatoriai artimiausiu metu paskelbs ir daugiau kovotojų pavardžių, kurie susigrums ringe Vilniuje.

VIDEO : https://www.youtube.com/watch?v=KsnqvVNGC4w&feature=emb_title

Šaltinis: https://www.alfa.lt/straipsnis/50413460/busido-kovotojai-ringe-nusiteike-pabaigti-trilogija