Žiūrovų saugumas ir geros emocijos renginyje mums yra svarbiausia!

Informuojame, kad renginys- KOK World GP in Lithuania Kovo 14-tą dieną, nėra atšauktas ir renginiai Lietuvoje nėra uždrausti. Mums svarbiausia – žiūrovų saugumas ir geros emocijos renginyje, todėl ėmėmės papildomų saugumo priemonių ir nuolat stebime situaciją. Jei situacija pasikeistų ir renginį tektų atšaukti, tuomet apie tai informuosime, bet kol kas – tam pagrindo nėra.

– Atsižvelgiant į specialistų rekomendacijas, arena bus dažniau valoma, dezinfekuojami paviršiai.

– Lankytojams priminsime pasirūpinti jų pačių rankų higiena – kuo dažniau ir taisyklingai jas plauti. Arenoje bus iškabinti priminimai, kaip tai daryti teisingai.

– Visoje arenoje bus įrengtos papildomos vietos rankų dezinfekavimui.

– Atidžiai sekame valstybės institucijų pranešimus ir, jei situacija keistųsi, atitinkamai reaguotume, siekdami užtikrinti žiūrovų saugumą.

Informuojame, kad žmonės, kurie jaučiasi blogai ar turi kokių įtarimų dėl savo sveikatos, kaip ir anksčiau, yra raginami pasilikti namuose.

Norime pabrėžti, kad sprendimas atvykti į arenoje vykstantį renginį yra kiekvieno žiūrovo savanoriškas sprendimas, kuris turi būti priimtas įvertinus visą informaciją ir atsižvelgus į specialistų rekomendacijas.