Lietuvos bušido federacijos prezidentas atskleidė: planuojami du turnyrai be žiūrovų

Koronaviruso pandemijai sustabdžius sporto pasaulį, savo rengiamą turnyrą Vilniuje „KOK’84 World GP 2020“ jau du kartus turėjo perkelti ir Lietuvos bušido federacija.

Pagal pirminius planus turnyras turėjo vykti kovo 14-ą dieną „Siemens” arenoje, tačiau dėl „COVID-19“ buvo nuspręsta jį perkelti į gegužės 9 dieną.

Visgi vėliau teko turnyrą nukelti dar kartą – į birželio 27-ą.„Susipažinę su visomis prognozėmis nusprendėme, kad tai yra per daug rizikinga, jokiais būdais nenorime rizikuoti nei sporto bendruomenės, nei žiūrovų sveikatomis, – kalbėjo LBF prezidentas Donatas Simanaitis. – Šiuo metu vyksta Lietuvos ir viso pasaulio kova su COVID-19, todėl saugokime save bei kitus, likime namuose”.

Nuo 1999 m. prie organizacijos vairo stovintis D.Simanaitis surengė jau 82 KOK, 77 „MMA Bushido“ bei 80 „Bushido SWAT“ turnyrus.LBF prezidentas trumpai pasikalbėjo su „kickrecord.com“ portalu, kuriam atskleidė, kad organizacija vasara planuoja du turnyrus surengti be žiūrovų.

„Koronavirusas smarkiai smogė organizacijai – turėjau pakeisti turnyrų planus. Visgi turėjome daug laisvo laiko, todėl galėjome jį skirti kuriant naują strategiją ateičiai“, – sakė D.Simanaitis. „Jau dabar atšaukėme turnyrus Lietuvoje, Makedonijoje, Latvijoje, Kazachstane, Vokietijoje, Austrijoje ir Kipre. Šią vasarą planuojame surengti du turnyrus be žiūrovų. Taip pat linkiu visiems neprarasti vilties, geriausia mūsų dar laukia“.

Šaltinis- https://www.sportas.lt/naujiena/413627/lietuvos-busido-federacijos-prezidentas-atskleide-planuojami-du-turnyrai-be-ziurovu?fbclid=IwAR2l9zyApysL848OqMRsz1VbgK1FKCNgQYu-tU-FRhEEh5GQT4NBD3aj8FM