D.Rimkus pajautė R.Viršilos jėgą: „Jo smūgiai labai stiprūs, bet didesnė patirtis leido išvengti daugumos atakų

Sekmadienį Alytuje surengtame „KOK Classic 5“ kovinio sporto turnyre didžiausio dėmesio susilaukė Dovydo Rimkaus ir Remigijaus Viršilos kova.

D.Rimkus kovą pradėjo aktyviau, tačiau R.Viršila tiksliai kontratakavo. Praėjus pusei minutės D.Rimkus kelis kartus pataikė R.Viršilai, o netrukus nuleido rankas ir paslėpė jas už nugaros, taip provokuodamas R.Viršilą. Likus 40 sekundžių D.Rimkus atliko smūgių krušą, po kurios į kampą įspraustas R.Viršila griuvo ant žemės ir buvo skaičiuojamas nokdaunas. Likus vos 10 sekundžių iki raundo pabaigos po dar vieno apsikeitimo smūgiais R.Viršila antrą kartą krito ir dar sunkiau stojosi. Visgi, fitneso atstovui pavyko tai padaryti laiku, o netrukus nuskambėjo raundo pabaigą skelbiantis gongas. Antrojo raundo pradžioje „Rimkenzo“ puikiu smūgiu į korpusą dar kartą parklupdė R.Viršilą ir kova buvo nutraukta.

„Ačiū už sveikinimus, jausmas labai geras, bet visų pirma norėčiau išreikšti didžiulę pagarbą Remigijui Viršilai. Jis atėjo į ringą ir padarė puikų darbą, populiarindamas šią kovą. Mačiau, koks ažiotažas buvo kilęs, kiek daug žmonių kalbėjo apie šią kovą. Jis labai stipriai smūgiuoja, keletą iš tų smūgių „sugėriau“. Man labai pasisekė, kad sugebėjau išvengti daugelio atakų, nes turiu daugiau patirties koviniame sporte, tačiau aš jį vis tiek labai gerbiu, jis atėjo į ringą ir jame atidavė visą širdį“, – sakė „Rimkenzo“, kuris po šių žodžių dar apkabino R.Viršilą.

D.Rimkus pridėjo, kad ypatingus šortus pasirinko būtent kovai su R.Viršila ir negalėjo pasakyti, ar ateityje dar dalyvaus panašiose kovose su kitų sporto šakų atstovais, nes viską parodys ateitis.

Šaltinis: D.Rimkus pajautė R.Viršilos jėgą: „Jo smūgiai labai stiprūs, bet didesnė patirtis leido išvengti daugumos atakų“ | Sportas.lt