Kovą su Mindaugu Narausku skandalingasis Brazilas žada baigti nokautu

„Visada sakiau ir sakysiu, kad ringe laukiu kuo stipresnių, kuo kietesnių varžovų,” – akcentuoja kovotojas Mindaugas Narauskas, kalbėdamas apie pasiruošimą turnyrui „KOK’108 MEGA SERIES DYNAMITE IN KAUNAS “.

Gruodžio 22 dieną, Žalgirio Arenoje jis surems pirštines su puikiai lietuviams pažįstamu skandalinguoju brazilu Rodrigo Mineiro.  Savo kovingumu jis spėjo pasižymėti net tik ringe – kovotojas mėgsta skambias frazes ir nebijo garsiai reikšti ne visuomet geros savo nuomonės apie savo varžovus.

„Jis yra skandalų ir išsišokimų meistras, – šyptelėjo M.Narauskas, lietuvis turėjo kautis su ypač tituluotu varžovu Woijtek Kasowski, tačiau traumos nesirenka palankiausio laiko ir Lenkijos sportininkui informavus, jog negalės kovoti, Mindaugas sužinojo savo  naujo varžovo vardą, – Tai mano trečias susitikimas su Mineiro ringe, todėl manau, jog šis susitikimas padės pagaliau taška  mūsų trilogijoje. Gerai, tegul atvažiuoja, esu nusiteikęs rimtai kovai“.

Brazilas Rodrigo Mineiro yra ganėtinai universalus. Lietuvoje jis gerai žinomas kovotojas kovojęs prieš Vitoldą Jagėlo pagal MMA taisykles, o KOK ringe išbandė savo jėgas  ir su Henriku Vikšraičiu.

„Niekada nebūna lengva kovoti su nestandartiniu kovotoju. Kartais tenka keisti ir kovos taktiką. Tikiu, kad ir šįkart nebus lengva. Svarbiausia nesinervuoti ir nenorėti visko baigti vienu smūgiu.” – komentavo  M.Narausko treneris Marius Misiūnas ( Sp.k. Titanas). 

Pats R. Mineiro teigė besidžiaugiantis, kad Kaune teks susikauti su vienu pajėgiausių Lietuvos kovotojų. 

„Nemanau, kad turėsiu didelių problemų. Tikiu, kad galėsiu lengvai jį nokautuoti.  Jis geras kovotojas, tačiau visus jo “slaptus ginklus” puikiai žinau. Bus graži kova, patikėkite, aš dabar esu greitesnis, stipresnis ir universalesnis, nei prieš tris metus. Per šį laikotarpį prasivedžiau daug kovų ir įgijau dar daugiau patirties,” – pasitikėjimu savimi tryško brazilas.

Išgirdęs brazilo žodžius apie nokautą, M.Narauskas tik šyptelėjo: „Sėkmės“.

Gruodžio 22 dieną Žalgirio Arenoje taip pat vyks TV projekto „Bokso Akademija“ finalai, kuriame susitiks 4 Lietuvos Bokso Akademijos nugalėtojai prieš 4 Latvijos nugalėtojus. Vienas iš pagrindinių lietuvių finalistų trenerių Evaldas Petrauskas sakė: „ iškaršime kailį savo broliukams Latviams.“

Daugiau informacijos apie artėjantį turnyra www.bushido.lt ir www.kokfights.com, bilietai www.bilietai.lt.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=k0tLs_W7EkM