Bušido turnyrui besiruošantis Tomas Pakutinskas žada šokiruoti savo gerbėjus

Kovotojas Tomas Pakutinskas nemėgsta tuščiai kalbėti ir nuolat tikina, kad geriausia kalba yra nuveikti darbai ringe, bei pergalės. „Atvykite į areną ir viską pamatysite patys“, – ir šįkart trumpai taria sporto klubo „Rings“ kovotojas, išgirdęs klausimą apie pasiruošimą artimiausiai kovai.

Jau šį ketvirtadienį, gruodžio 22 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje, tarptautiniame bušido turnyre „KOK’108 DYNAMITE“ Tomas Pakutinskas surems pirštines su Marokiečiu Mohamedu Amine. Tomo priešininko profesionalių MMA kovų sąrašas įspūdingas, ilgame pergalių sąraše vos vienas pralaimėjimas. Mohamed Amine atstovauja garsųjį olandų klubą “Mike Gym”, o pagrindinis treniruočių partneris ne kas kitas, kaip pats Badri Hari.

„Ruošiuosi labai rimtai. Man padeda patys geriausi Lietuvos kovotojai ir treneriai. Mėgstu važinėti į stovyklas, mokytis naujų dalykų, – paklaustas apie pasiruošimą artėjančiai kovai šypteli Tomas. – Keliauju, kaupiu patirtį, noriu būti kuo įvairiapusiškesnis ringe“.

Pasak T. Pakutinsko, svarbiausia šįkart bus nenuvertinti savo varžovo. „Viskas pasimatys, kai įlipsiu į ringą. Mačiau kelias savo varžovo kovas. Jis mėgsta kovoti stovėsenoje. Matysime, jei man nesiseks stovėsenoje, bandysiu viską perkelti į parterį, kur tikiuosi sėkmingai baigti kovą“, – kalbėjo kovotojas.

Kovinio sporto mėgėjai gerai žino Tomą ir puikiai atpažįstą jo išėjimo į ringą muzikinį takelį. Tačiau šįkart T. Pakutinskas teigia besiruošiantis visus nustebinti. „Manau, kad žiūrovai tikrai nustebs, juos gali ištikti šokas, – nusišypsojo kovotojas. – Jeigu pavyks mano planas, visi bus šokiruoti. Tikrai yra, ko laukti.“.

Daugiau informacijos apie artėjantį renginį www.bushido.lt  ir www.kokfights.com

Video: https://www.youtube.com/watch?v=06P34eseGgI