„Bushido SWAT’87” – Kaune

Nėra nei vieno Lietuvoje gerai žinomo kovotojo, kuris nepradėjo savo karjeros nuo „Bushido SWAT” turnyrų: Tomas Pakutinskas, Marius Žaromskis, Ignas Barysas, Darius Skliaudys, Nauris ir Herkus  Lukošiūnai, Henrikas Vikšraitis, Remigijus Morkevičius, Julija Stoliarenko ir daugelis kitų pasaulyje dabar garsinančių ir garsinusių Lietuvą pirmuosius savo žingsnius koviniame sporte žengė būtent čia.

Tai paskutinė galimybė tapti didžiųjų turnyrų dalimi, oficiali atranka prasideda būtent čia: „Bushido SWAT’87” jau vasario 04 d. „Kauno Oase” Kaune.  Tik čia sportininkai gali iškovoti kelialapį į didžiuosius pasaulio serijos KOK ir „MMA Bushido” turnyrus. „Bushido SWAT” – tai unikali platforma, kurioje gerai pasirodęs  gali tapti KOK ir „MMA Bushido” projektų dalimi.

Būtent šiame turnyre kovotojai gali save išbandyti mėgėjų taisyklėmis dėvėdami pilnai visas apsaugas (K-1, MMA, Bushido ZST, graplingas). Neprarask savo šanso, registruokis ir siek savo tikslo.

„Bushido SWAT” turnyruose vyksta ne tik atrankinės kovos, bet ir patirties pasisemti užsiregistruoja ir gerai žinomi sportininkai. Šiame turnyre taip pat galėsime išvysti gerai žinomus Lietuvai vardus iš visos Lietuvos stipriausių novos menų klubų. 

Šį unikalų turnyrą išskirtinai gyvai galėsite stebėti tik naujos kartos televizijoje „Go3/PRIME FIGHT HD” kanale.Neprarask savo šanso, tapk pasaulinio projekto dalimi. Ateik palaikyti Lietuvos kovotojus. Taip pat turnyro metu koncertu “Proflame”.

Daugiau informacijos: www.bushido.lt
Video:  https://www.youtube.com/watch?v=SDVOPD-eTNY