Dėl KOK pasaulio čempiono diržo susikaus suomis ir lietuvis

LBF skelbia titulinę kovą dėl KOK pasaulio čempiono diržo svorio kategorijoje iki -71kg.  Dėl čempiono titulo, kovo 18 dieną Vilniaus Jeep Arenoje, tarptautiniame „KOK’110 MEGA SERIES“  turnyre susikaus Gustas Dimša #5 vs  Niko Konvertaus #3.  Vasario pradžioje, tarptautinės bushido federacijos sprendimu, atsilaisvinus lengvo svorio čempiono titului, norinčių mesti iššūkį ilgai laukti nereikėjo.


„Į pagrindinį klausimą atsakysiu ringe, – teigė visų laikų geriausias -71kg. Suomijos kovotojas Niko Konvertaus, kalbėdamas apie artėjančią kovą dėl „KOK“ pasaulio čempiono diržo su „Tora“ sporto klubo atstovu Gustu Dimša. 
„Tai bus mano gyvenimo kova. Nesu iš tų, kurie nuvertina savo priešininkus, žinau, kad ringe susitiksiu su saves vertu jaunu ir stipriu kovotoju, atstovaujančiu karate stilių, – sakė Niko Konvertaus. –  Aš taip ilgai laukiau ir labai džiaugiuosi gavęs progą  kautis dėl kikbokso pasaulyje vertingiausio titulo. Savo šanso tikrai nepraleisiu.” 


Pasak Niko Konvertaus, laimėtoją kovoje nulems patirtis. „Žinoma, daug nulems ir psichologinis, fizinis bei dvasinis pasirengimas, bet patirtis svarbiausia“, – sakė kovotojas.


„Tora“ kovotojas Gustas Dimša prisipažino, kad  LBF pasitikėjimas ir įvertinimas nudžiugino. „Kovoti dėl čempiono diržo? Tai puiki žinia, – kalbėjo “Tora Gym” treneris Ovidijus Antanaitis . – Tikiu, kad Gustas jaunystę išnaudos kaip privalumą, bei ringe parodys savo stipriąsias puses, gražią ir technišką kovą“.


Dėl ASG Arenos renovacijos, laikinai į Kauno Žalgirio areną turnyrus perkėlusi,  LBF sugrįžta  į sostinę su  aukščiausio lygio turnyru. Jau kovo 18 d. Vilniuje, “Jeep Arenoje” bušido sirgalių laukia nepakarojamas turnytas “KOK’110 MEGA SERIES” su išskirtine šou programa. Visas naujienas apie artėjančias kovas sekite www.bushido.lt ir www.kokfights.com.