Grėbliūnas prieš Aghajanyaną: armėniško šašlyko paslaptis

„Visada norėjau sužinoti, ar visi armėnai tikrai taip gerai marinuoja ir kepa šašlykus“, – šypsosi Danielius Grėbliūnas, kuris jau  kovo 22-osios stos į dvikovą prieš Arturą Aghajanyaną. Kai kalbama apie Armėnijos kovotojus, jų nereikia pristatinėti ilgais epitetais. Už juos kalba jų stilius: kieta galva, sunkios rankos ir nulinė baimė. Arturas Aghajanyanas yra viso to gyvas įrodymas. Nuo ankstyvų paauglystės metų jis stovėjo ant tatamio, ringe ir narve, o kova jam niekada nebuvo tik sportas. Armėnijoje kovotojai ne mokomi – jie auginami kaip kariai.

Varžovą Danielius analizuoti pradėjo tik prieš kelias dienas. „Kas krenta į akį? Turi mėgstamą kombinaciją – pradeda spyriu į priekinę koją, po to meta „overhandą“. Su šia kombinacija vis bando priartėti. Spėju, kad bandys ir prieš mane.Tačiau dirbu taip pat kryptingai, esu pasiruošęs tikrai kovai. Kaip ir visada sakiau – tikslas yra baigti kovą anksčiau laiko. Labai tikiuosi, kad pavyks tai įgyvendinti.“

Danielius nėra žmogus, kuriam reikia viską sužaisti pagal scenarijų. Kaukazo kovotojų mentalitetą jis jau matęs iš arti – Azerbaidžane, Kazachstane, Uzbekistane. Visi jie turi tą patį bruožą: „varžovas užsispyręs, einantis iki galo, labai toks „kibus“, mėgstantis įtraukti į savo žaidimą. Tačiau, kas nerizikuoja- tas negeria šampano,“- šypteli vienas perspektyviausių MMA kovotojų Lietuvoje.

Visada norėjau sužinoti, ar visi armėnai gerai marinuoja ir kepa šašlykus“, – šypsosi Danielius, o paklaustas apie būsimas antraštes tik gūžteli pečiais: „ar po kovos jos rėks apie kruviną karą– pamatysim kovo 22-ąją.”

Bilietus į turnyrą galite įsigyti bilietai.lt

Susiję straipsniai

spot_img