Pamatykite: S.Gaižauskas Tailande nokautavo čempioną

 Tailande sekmadienį vyko „MAX Muay Thai“ organizacijos turnyras, kuriame puikią pergalę šventė lietuvis Sigitas Gaižauskas.

Svorio kategorijos iki 72,5 kg kovoje lietuvis jau antrajame raunde nokautavo „Grand Prix“ čempioną tailandietį Fahsai Changthaigymą. Po lietuvio smūgio antrajame raunde F.Changthaigymas nebetęsė kovos, o jam prireikė gydytojų pagalbos.

Pirmajame raunde gera gynyba pasižymėjo abu kovotojai, nepraleidę ypač skausmingų smūgių. Tiesa, S.Gaižauskas ringe buvo kiek aktyvesnis. Nuo antrojo raundo pradžios lietuvis ėmė vis dažniau atakuoti tailandietį alkūnėmis. Kova tapo atviresnė ir likus maždaug 2 min. iki raundo pabaigos S.Gaižauskas „paguldė“ tailandietį, iš kurio kaktos pasipylė kraujas.

S.Gaižauskui tai buvo antra kova Tailande po pernai kovoje su Silathongu Numponthepu patirto žandikaulio lūžio. Lietuvis yra iškovojęs jau 49 pergales karjeroje. Jis taip pat 3 kovas yra baigęs lygiosiomis ir 14 kartų patyręs pralaimėjimus. F.Changthaigymo sąskaitoje – 72 pergalės, 2 lygiosios ir 28 pralaimėjimai.

 

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=yBfQREphPco

 

Sigitas Gaižauskas kovos Rugsėjo 21d. Kaune0- Žalgirio arenoje !

Šaltinis- Sportas.lt